Geplaatst op Geef een reactie

Verkleuren goedkope stainless steel sieraden?

Stainless steel sieraden (ofwel roestvrijstalen sieraden), helemaal dé trend van nu, voor zowel jong als oud. Het lijkt op echt goud en is ook nog eens ontzettend goedkoop. Maar: verkleuren goedkope stainless steel sieraden? Wat zijn de voor- en nadelen? Kun je er wel alles mee? Zoals zwemmen, schoonmaken, sporten, zweten, zonnen, insmeren met zonnebrand en -olie, parfum dragen? Hier vind je al je antwoorden binnen 2 minuten lezen!

Verkleuren goedkope stainless steel sieraden?
Stainless steel is de Engelse vertaling voor het Nederlandse woord: roestvrij staal. Roestvrij staal zal, zoals de naam doet blijken, niet roesten. Stainless steel sieraden zullen dan ook niet verkleuren. Je kunt ze echt áltijd aanhouden: als je gaat sporten, naar de sauna gaat (kijk uit met ringen, want door warmte kunnen je vingers verdikken), als je parfum draagt, wanneer je je huis gaat poetsen of wanneer je gaat zwemmen in de zee. Zoet of zoutwater, het maakt allemaal niets uit! Daarom worden stainless steel sieraden ook vaak bestempeld als ‘duurzame sieraden’, met de meeste sieraden kun je vaak wel tientallenjaren doen!

Maar nu hoor ik jullie denken: hoe zit het met de verschillende soorten prijzen? Is er kwaliteitsverschil onder stainless steel sieraden?
Nee, dat is er niet! Het klopt dat er grote verschillen in prijs zijn tussen sieradenmerken. Zo vraagt de een 19,99 euro voor een setje oorbellen, terwijl de ander voor hetzelfde paar oorbellen maar 9,99 (of zelfs lager) vraagt!
Het prijsverschil zit ‘m in de vaste lasten van bedrijven, de inpakkosten en de hoeveelheid personeel. Daarom is het (in de meeste gevallen) aantrekkelijker om bij een klein bedrijfje te bestellen. Small businesses bestaan vaak uit online webshops die geen personeelskosten hebben en die enorm graag willen groeien. Om die reden houden ze hun prijzen laag voor de klanten.

Zo ook bij Van Juweelste. Elke bestelling is voor mij een feest, omdat ik weet dat ik mensen op deze manier kennis kan laten met mijn sieraden. Daarbij weet ik dat mijn sieraden van ontzettend goede kwaliteit zijn en in de meeste gevallen nog beter dan dat van de grote bedrijven. Ik kies mijn sieraden met zorg en aandacht en ben niet geïnteresseerd in de fast fashion industrie. Goede kwaliteit en een lage prijs is wat ik graag wil aanhouden, maar wel met sieraden die lang meegaan, die voor iedereen geschikt zijn en die we met trots kunnen dragen. Alle sieraden gaan door een waterproof-test en worden een aantal weken ‘test gedragen’ door mij, mijn familie en vriendinnen. Zo ben ik zeker van de beste kwaliteit.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het kopen van stainless steel sieraden en een small business willen ondersteunen? Kijk dan vooral op onze website! En als ik je dan één tip mag meegeven: kijk eens naar de armband en ketting Floor! Een mega succes van Van Juweelste en al door tientallen vrouwen gekocht en met veel plezier gedragen!

Op deze foto zie je ketting Floor en armband Floor (onderin). Een set dat ik de afgelopen 2 jaar dag in dag uit heb gedragen. Of ik nou ging hockeyen, fitnessen, ging zwemmen in zee, of dat ik 3 uur lag te badderen, huizen deed schoonmaken of me had ingesmeerd met zonnebrand én olie. Het maakt niets uit. Mijn ketting en armband Floor zijn beide nog in perfecte staat. Mijn hele familie draagt ze ondertussen en het is een vast cadeautje voor vrienden en kennissen.
Dus aarzel niet en probeer het zelf!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *