Verzending & Bezorging

Levertijd
Heeft u de bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag) geplaatst voor 15:00 uur, dan wordt deze binnen 1-2 werkdagen verzonden en zal deze in de meeste gevallen de volgende dag geleverd worden (uitgezonderd feestdagen). Let op dat DHL niet levert op zondagen en maandagen!
Rondom feestdagen kunnen ook andere bezorgdagen gelden. Wij adviseren u de website van DHL te bezoeken voor meer informatie.

In het weekend en op feestdagen kunt u uiteraard wel een bestelling plaatsen, de bestelling wordt dan de eerstvolgende werkdag verzonden.

Verzending Nederland
Uw bestelling wordt door ons verzonden met DHL. Wij verzenden deze naar het door u opgegeven adres. Belangrijk is dan ook dat u deze bij afronding van de bestelling goed moet controleren.

Wanneer mogelijk zullen wij uw bestelling per Brievenbuspakket versturen (€3,99) . Dit is voordeliger voor u en u hoeft niet thuis te blijven om het in ontvangst te nemen. Over deze verzending maken wij geen enkele winst, sterker nog, wij moeten zelf ook nog bijbetalen. Bestellingen boven de €25,- (exclusief verzendkosten) hebben gratis verzending! Op de afrekenpagina en in uw email kunt u zien hoe we de bestelling naar u verzenden.

U ontvangt in beide gevallen een email van ons wanneer uw pakket verzonden is. In deze email zit een link naar uw Track & Trace link, waarop u de bezorging kunt volgen.

Verzending België
Verzendingen naar België moeten wij (in verband met internationale regelgeving) als pakket verzenden (€7,99). Over deze verzending maken wij geen enkele winst, sterker nog, wij moeten zelf ook nog bijbetalen. PostNL bezorgt over het algemeen binnen 24 tot 48 uur in België. Houd hier ook rekening met zondagen, maandagen en feestdagen zoals hierboven beschreven.

Track & Trace?
Je kunt de status van je verzending volgen met de Track & Trace code die je in de mail ontvangt. Deze mail ontvang je nadat je pakketje is verzonden.

Heeft u nog meer vragen over de verzending en bezorging, neem dan contact met info@vanjuweelste.nl op.