Wie ben ik?

Ontzettend leuk dat je meer te weten wilt komen over Van Juweelste!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Floore Broos, 21 jaar oud en ik studeer rechten aan de Universiteit Tilburg. Ik zit momenteel in het laatste jaar van de bachelor ‘Rechtsgeleerdheid’ en heb een pedagogische minor in Rotterdam gevolgd. Ook heb ik al wat ervaring in de praktijk met mijn baan als griffier bij het Openbaar Ministerie. Het lijkt me erg fijn om later iets voor de mensen te kunnen betekenen op het gebied van strafrecht, maar wat ik natuurlijk ook heel leuk vind zijn sieraden!

Ik ben erg ondernemend sinds kleins af aan en heb dan ook verschillende hobby’s gehad die gericht waren op het ondernemerschap. Daarbij komt kijken dat ik sinds de middelbare school aan het zoeken was naar betaalbare en goede kwaliteit sieraden, waar ik geen fortuin voor neer hoefde te leggen. Na héél lang zoeken, veel verschillende testdragers en mislukkingen, heb ik eindelijk een prachtige collectie stainless steel sieraden verzameld, die ik jullie nu aanbied voor een lage prijs! Van Juweelste is dan ook niet gericht op het maken van enorme winst, maar wél om de meiden en dames in Nederland toch iets blijer te maken!

Van Juweelste, is een sieradenmerk sinds 2021 en is met creativiteit en passie opgericht (een soort ‘uit de hand gelopen” hoby). Het doel is om zoveel mogelijk mensen blij te maken met betaalbare sieraden, die toegankelijk en draagbaar zijn voor iedereen. De collectie is voorheen meermaals uitgebreid op basis van jullie behoeften en wensen, dus mocht je ooit een leuk idee hebben: twijfel niet om contact op te nemen!

Daarnaast is er nu een nieuw concept te vinden, deze is helemaal zelf gecreëerd en ontworpen, namelijk de Mix & Match collectie! Gepersonaliseerde sieraden, voorzien van een persoonlijk, eigen verhaal. Bedeltjes van Miyuki kralen, natuurstenen (met eigen krachten en energieën) en andere bedels, zorgen ervoor dat ieder sieraad uniek is. Al deze items bestel je eenvoudig en met snelle levering, online bij Van Juweelste.

Jaarmarkt Sint-Oedenrode 2024

Stainless steel

We zetten die voordelen graag voor je op een rijtje.

De belangrijkste voordelen van dit materiaal is dat het niet verkleurt, mooi glimt en niet snel krast. Je kunt ermee sporten, douchen, naar het strand , en ga zo maar door! Deze sieraden kunnen alles aan!

Onze stainless steel sieraden zijn 100% waterproof, maar ook vaak allergie vrij (nikkelvrij). Hierdoor kun je zelfs met een gevoelige huid je look afmaken met prachtige sieraden. Mocht je een nikkelallergie hebben, stuur een mailtje/appje/dm en ik kijk graag met je mee!

Duurzaam

Wist je dat stainless steel ook nog eens erg duurzaam is? Het is 100% recyclebaar, dus goed voor jou en voor de natuur. Wat in mijn ogen enorm belangrijk is! Sieraden behoren al snel tot de fast-fashion industry, maar dat is niet aan de orde bij Van Juweelste. De sieraden worden met zorg uitgekozen en terwijl VJ meegaat met de trends, is het wel allemaal mijn eigen smaak. Ik ben trots op elk sieraadje en dat maakt het ondernemen nóg veel leuker! Elk sieraad heb ik zorgvuldig gekozen en getest, zodat ik de beste kwaliteit voor de klant kan garanderen.

Gold plated

Ook verkoopt Van Juweelste een kleine hoeveelheid gold plated sieraden. Gold plated houdt eigenlijk alleen in dat er een laagje goud over een basis heen wordt gegoten. Dit vloeibaar goud laagje wordt aangebracht van 14 of 18 karaat goud. Doordat het laagje goud maar heel dun is (vergeleken met stainless steel sieraden), blijft de prijs van gold plated relatief laag. De kwaliteit van gold plated sieraden is daarentegen wel hoog. Echter is het van belang dat je voorzichtig omgaat met de sieraden, dus geen contact met vloeistoffen, zweet, water etc. Daarnaast heeft de zuurgraad van je huid ook een impact op de snelheid van verkleuring van het sieraad.