Retourneren

Dat jij tevreden bent met je bestelling, is voor ons het belangrijkste. Daarom mag je bij ons altijd binnen 14 dagen nadat je je bestelling ontvangen hebt, zonder opgaaf van reden, je bestelling retourneren.

Hier zitten natuurlijk wel een paar regels aan verbonden, zo mag het seal en/of de verpakking van het product niet verwijderd of beschadigd zijn. Want zeg nu eerlijk, jij verwachtte ook een netjes gesealed product toen je bij ons bestelde. Let ook op dat de verzendkosten voor het retour voor eigen rekening zijn. Je kunt de volledige procedure en regels rondom retour altijd rustig teruglezen in onze Algemene voorwaarden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, worden de bij de bestelling betaalde verzendkosten teruggestort. Indien een gedeelte van de bestelling wordt geretourneerd, wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen teruggestort.
  • Indien er gratis is verzonden in verband met een besteding van € 25,- of meer en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe orderbedrag lager uitkomt dan € 25,- , dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

Aanmelden Retour

Gebruik het onderstaande formulier om je retour aan te melden maar wacht nog even met verzenden. We komen binnen 2 werkdagen bij je terug met een bevestiging en retour instructies.

  • We verzoeken u vriendelijk om eerst per mail contact op te nemen met Van Juweelste, retour@vanjuweelste.nl
  • Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.
  • Stuur het artikel retour naar: Van Juweelste, Sporenring 84, 5053 EE Goirle.
  • Voeg een kopie van de factuur of orderbevestiging bij, of het ingevulde retourformulier!
  • De klant is verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens het verzenden van de klant naar Van Juweelste. We adviseren dan ook het pakket goed in te pakken en eventueel verzekerd te verzenden. Beschadigde retourzendingen worden door ons niet gecrediteerd.
  • De kosten voor het retour zenden van uw huis naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onze webwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een track en trace code en bewaar deze goed.

Uitzonderingen van retourneren

Wij nemen producten niet retour indien:

  • Producten door u beschadigd zijn.
  • Pakketten niet voldoende gefrankeerd zijn.

Retourformulier